Training Reduceer je koopverslaving


De meeste mensen denken dat alleen vrouwen zich schuldig maken aan ziekelijk koopgedrag. De gedachte bestaat dat vrouwen alleen maar willen kopen ook al hebben ze het niet altijd nodig. Echter is dat niet zo. Mannen kunnen er ook net zo goed wat van. Ze geven hun geld niet zo zeer uit aan kleding, maar wel aan ander uiterlijk vertoon zoals bijvoorbeeld auto's en dure audiovisuele apparatuur. In Nederland heeft 2 tot 8% van de mensen een koopverslaving. Dit zijn een half miljoen mensen! Bij een koop verslaving is de drang om te kopen continue aanwezig. Een koopverslaafde kan geen weerstand bieden om niet te kopen, het is een obsessie geworden. Het kopen geeft een kick, en tijdelijke roes waar men in verkeerd.

Mensen met een koopverslaving ervaren een permanente drang om te kopen, ongeacht hun financiële middelen.  Kun jij ook niet stoppen met kopen en wil je weten of jij een koopverslaving hebt? Doe dan de zelftest.

Onderwerpen training reduceer je koopverslaving


 Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Koopverslaving de theorie
  • Oorzaken van teveel kopen
  • Zelfherkenning
  • Bewustwording
  • Positieve en Negatieve emoties
  • Doelen stellen
  • Mindfulness
  • Hoe los je problemen op

Lesmethodiek


De training koopverslaving sluit goed aan op de praktijk. Je krijgt door de theorie achtergrond informatie aangereikt en door de opdrachten die je gaat maken wordt je je bewust zodat je uiteindelijk je nieuwe gedrag kunt gaan ervaren in de praktijk

Doelgroep


De training is geschikt voor mensen die hun koopgedrag willen aanpakken en minder willen kopen. Ook voor mensen die niet of nauwelijks kunnen stoppen met kopen of die in de problemen komen doordat ze blijven kopen terwijl dat eigenlijk, financieel, niet mogelijk is.

Voorkennis


Voor deze training is geen voorkennis nodig

Maatwerk


De training zoals hierboven staat omschreven geeft een goede indicatie van hoe de training eruit zal komen te zien. Toch kan de inhoud iets verschillen per training, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de training worden de leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.

Duur en Investering


De training duurt 1 dag en is te volgen op verschillende plaatsen in Nederland. Cursusmateriaal, drinken en eten zijn inbegrepen bij de prijs.

 

Prijs per dag (excl. btw) € 399,- per persoon

BTW 21%                          € 83,79,-

Totaal                                 € 482,79

Online Cursus


Heb je weinig tijd en wil je toch deelnemen aan de cursus Reduceer jouw koopverslaving? Dan is het mogelijk om deze online te volgen. Je kunt deze online cursus op je eigen tijd doorlopen en je hebt een half jaar toegang tot deze cursus. Start vandaag nog en schrijf je nu in!