Referenties


Mooie cursus Zelfvertrouwen


Super mooie cursus en erg visueel. De oefeningen en lessen waren goed te doen en ik kon ze meteen toepassen in de praktijk. Eindelijk weer meer zelfvertrouwen...... Dank voor deze cursus!

 

Lotte 35, uit Utrecht

 

Zelfvertrouwen


Zeer mooie en uitgebreide en praktische cursus. Ik heb veel inzicht mogen krijgen in mijn onzekerheid en gaande weg meer zelfvertrouwen gekregen. Deze cursus raad ik iedereen aan die onzeker is en weer stevig in zijn schoenen willen staan.

 

Jan 39 uit Schaarsbergen

 

Lichaamstaal erg bijzonder


Ontzettende leuke cursus! Ik wilde meer weten over non-verbale communicatie, zowel voor privé als in mijn werk. Nu ik de lichaamstaal ken, kan ik veel meer mensen doorgronden en daar op in spelen. Erg leuk en zeer praktische cursus om te volgen. 

 

hr A. Sint-Oedenrode

 

Niet meer onzeker


Eerder was ik erg onzeker. Nadat ik gewezen was op deze cursus heb ik mij hiervoor ingeschreven. Fijne en mooie cursus, veel inzicht mogen krijgen. Door vallen en opstaan heb ik zelfvertrouwen gekregen. De cursus is makkelijk te volgen en raad deze dan ook aan aan mensen die niet meer onzeker willen zijn.

 

Elise 28 uit Amsterdam

 

Makkelijk te volgen


De cursus is duidelijk en geeft inzicht in jezelf. Er staan veel dingen in om bij stil te staan, ik was me niet altijd bewust van mijn gedrag. Door deze cursus te volgen heb ik meer inzicht gekregen en ik heb veel aan deze cursus gehad. Van mijn onzekerheid ben ik af doordat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ook vond ik het fijn dat ik deze via mijn tablet kon volgen en kon stoppen wanneer ik wilde om daarna weer door te gaan. 

 

Albert 28,  uit Deventer

 

Cursus meer balans tussen privé en werk


Gek eigenlijk dat je door inzicht en een aantal aanpassingen zoveel meer kwaliteit van leven kunt krijgen. Mijn leven was totaal uit balans, voelde me vaak helemaal leeggezogen. Toen ik deze cursus tegen kwam, dacht ik, ik probeer het gewoon en we zien wel. Ik moet zeggen dat ik, door het volgen van deze cursus, meer balans heb gekregen. Dank daarvoor.

 

Joke uit Amsterdam

 

Erg duidelijk


De inhoud van de cursus was uitgebreid en zeer duidelijk. Ik heb eerder een cursus gevolgd bij een instelling en vond deze zeer beknopt. Toen ik gewezen werd op deze cursus heb ik mij dan ook aangemeld. En aan deze cursus had ik veel meer aan. Omdat ik een lange tijd onzeker ben geweest en weinig zelfvertrouwen had, sluipt soms oud gedrag er weer in. Door deze cursus te volgen, kon ik steeds even weer terug naar het geleerde. Overal waar ik was omdat deze cursus online is en ik volgde hem op mijn mobiel. De cursus deed volledig aan mijn verwachtingen en ik heb weer zelfvertrouwen gekregen waardoor ik meer kwaliteit van leven heb. En ik heb inmiddels een nieuwe partner leren kennen!

 

Mevr. Martje, 55. uit Rijssen

 

Top Cursus


Vanuit mijn professionele achtergrond miste ik een stukje kennis van lichaamstaal. Vaak vroeg ik me af, " meent hij dat wel", " hoe kan ik nu inspelen op het gesprek". Ik ben me gaan verdiepen door deze cursus te volgen en ik moet zeggen dat ik er veel aan heb. In het dagelijkse leven kan ik sneller inspelen op reacties van mensen die non-verbaal signalen afgeven. Een top cursus!

 

Heer Jansen 

 

Veel geleerd


Veel inzicht heb ik mogen krijgen. Zo bijzonder dat je zoveel van mensen kan  aflezen zonder dat ze iets zeggen. De cursus lichaamstaal was erg bijzonder om te doen. Een aanrader!

 

S. uit Utrecht

 

Ik durf nu Nee te Zeggen


Ik had een lange tijd geen zelfvertrouwen in mijzelf. Op allerlei vlakken had ik hier last van. Ik liet me vaak ondersneeuwen en durfde nooit geen nee te zeggen. Altijd was ik bezig met wat anderen van mij vonden. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en ben ik begonnen met de cursus meer zelfvertrouwen. Ik kon het geleerde meteen in de praktijk brengen en dat was fijn. Door deze cursus te volgen sta ik steviger in mijn schoenen en durf ik nee te zeggen als ik iets niet wil. Ik raad deze cursus aan iedereen aan die meer zelfvertrouwen wil krijgen.

 

Lena 45 uit Den Haag

 

Erg praktisch


Erg praktische cursus en zeer inzichtelijk. Ik heb er veel aan gehad en ik raad deze cursus dan ook aan als je meer balans wilt in jou leven. Mijn leven heb ik anders ingericht en voel me een stuk energieker.

 

Anne uit Lochem

 

Assertief


Ik ben nooit assertief geweest en ik had geen zelfvertrouwen. Ik liet me vaak meeslepen en durfde nooit geen nee te zeggen. Altijd was ik bezig met wat anderen van mij vonden. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en ben ik begonnen met deze cursus. Ik kon het geleerde meteen in de praktijk brengen en dat was fijn. Nu kan ik nee zeggen of onderhandelen over voorstellen in plaats van over ja op te zeggen. Ik raad deze cursus aan iedereen aan die assertiever willen worden en meer zelfvertrouwen wil krijgen.

 

M. uit Zeeland