Training Mindfulness voor onderwijspersoneel


De Mindfulonderwijs training is te volgen voor iedereen die in het onderwijs werkt. Iedereen binnen het onderwijs krijgt steeds meer taken. De klassen worden groter en de leerlingen vormen een grotere uitdaging als het gaat om de omgang met leren en het uitzetten van een gezond pedagogisch klimaat. 

 

Ondanks dat er in het onderwijs een hoge mate van werkplezier heerst, wordt er tegelijkertijd veel van onderwijspersoneel gevraagd. In het onderwijs zijn stressvolle momenten, omgang met gedragsproblematiek en onzekere situaties zijn de orde van de dag. 

 

De Mindfulness training geeft handvatten om de manier waarop je hiermee omgaat sterk (en op positieve wijze) te beïnvloeden!

 

Deze Mindfulonderwijs basistraining zorgt ervoor dat je vitaal, gezond en met plezier voor de klas staat! 

Opbouw van de training


onderwerpen 

Lesmethodiek


Doelgroep


Voorkennis


Voor deze training is geen voorkennis nodig

Maatwerk


De training zoals hierboven staat omschreven geeft een goede indicatie van hoe de training eruit zal komen te zien. Toch kan de inhoud iets verschillen per training, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de training worden de leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.

Duur en Investering