Zelfvertrouwen · 08. februari 2019
Eigenlijk is iedereen in bepaalde situaties wel eens onzeker over zichzelf, ook de mensen die veel zelfvertrouwen uitstralen kennen momenten van onzekerheid. Eigenlijk is dat vrij normaal. Het wordt anders als iemand zo weinig zelfvertrouwen heeft dat hij geremd wordt in de zijn dagelijkse bezigheden. Hierbij kan gedacht worden aan een continue angst om te falen, het gevoel hebben dat dingen niet (gaan) lukken, een beperkte gevoel van eigenwaarde en terugkerende twijfels lees verder..

Zelfvertrouwen · 02. februari 2019
Ben jij onzeker en heb je weinig zelfvertrouwen en zou je graag een begin willen maken met het opbouwen van meer zelfvertrouwen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om de eerste paar lessen gratis te volgen. Schrijf je vandaag nog in en krijg meteen 10 dagen toegang tot deze online cursus.

Outlook · 04. december 2018
Mensen versturen iedere dag miljarden e-mails. Email is in het bedrijfsleven het meest gebruikte communicatiemiddel. Het is de belangrijkste oorzaak van continue online zijn, van multitasking, van voortdurende lichte stress en zelfs van slaapgebrek (Compernolle, 2014). Er gaat in ons leven heel veel tijd verloren met e-mail, omdat het onze gerichte brein negatief beïnvloed en we steeds worden gedwongen om te schakelen tussen verschillende taken.

Zelfvertrouwen · 12. oktober 2018
Onzekerheid komt door weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld. Indien je meer zelfvertrouwen krijgt en jouw zelfbeeld sterker word dan kan jouw onzekerheid ook afnemen omdat je zekerder van jezelf word.

Zelfvertrouwen · 04. oktober 2018
Als je over voldoende zelfvertrouwen beschikt dan zul je je minder afhankelijk voelen van de mening van anderen. Bij alle stappen die je in je leven wil zetten over je uiterlijk, andere baan, relatie, etc. zul je je niet afvragen wat de ander denkt of over je zegt. Lees meer....

Koopverslaving · 01. oktober 2018
Een koopverslaving is niet iets om over te lachen, iets wat veel mensen doen wanneer ze deze term horen. Velen hebben echter niet door dat het een verschrikkelijke impact kan hebben op iemands leven. Lees verder..

Zelfvertrouwen · 01. oktober 2018
Elk mens heeft behoefte aan zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is het zelfvertrouwen in je eigen kunnen, in de mogelijkheden die jij in je hebt, jouw kwaliteiten en jouw talenten. Zelfvertrouwen kun je zien als een stemming, een emotie die aanhoud, een overtuiging waarvan je je bewust bent. Tijdens deze positieve stemming hebben mensen een goed gevoel over zichzelf, ze zijn vol van zelfvertrouwen. Deze stemming kan weleens wisselen door bepaalde invloeden vanuit het onderbewuste.

Lichaamstaal · 01. oktober 2018
Hoe men loopt laat zegt vaak iets over de stemming waarin men verkeert. Ook de houding kun je aflezen aan het lopen. Er zijn veel verschillende manieren van lopen zoals: kordaat, slenteren, sjokken, langzaam lopen, op de tenen lopen, snel lopen, marcheren, sluipen etc.

Koopverslaving · 05. september 2018
Een koopverslaving is een verslaving die een impact kan hebben op de persoon zelf, maar ook zijn of haar omgeving. Hij of zij kan simpelweg niet stoppen met het kopen van materiële dingen! Lees verder.....

Zelfvertrouwen · 05. september 2018
De meeste mensen ondervinden angst als ze nieuwe, uitdagingen ondernemen. Het angstgevoel overdrijft over het algemeen de ernst van een situatie. Laat je angst je niet weerhouden te doen wat je wilt doen. De angst verdwijnt pas nadat je het hebt gedaan. En dan heeft het een bijdrage aan je zelfvertrouwen geleverd. Lees verder....

Meer weergeven