26. juni 2019
Stephen Covey is een bekende Amerikaanse management deskundige. Hij heeft vele boeken geschreven en heeft een concept ontwikkeld om o.a. reactief en proactief gedrag duidelijk te maken. Welke invloed heb je op een bepaalde situatie en hoe ga je ermee om? De cirkel bestaat uit invloed en betrokkenheid.

25. juni 2019
De moeilijkste vraag die veel mensen bezig houdt tijdens het leven is: hoe geef je zin aan jouw leven en wat is de zin van mijn leven. Dit is een veel omvattende vraag waar niet eenduidig een antwoord op te geven is omdat elk mens uniek is. In deze maatschappij is er steeds meer behoefte aan zingeving maar hoe kan dat nou eigenlijk want over het algemeen zijn de behoeften aardig vervuld.

05. maart 2019
Soms kan het leven behoorlijk chaotisch zijn: er komen veel prikkels op ons af, werk is druk en het privéleven nog drukker. Het is een feit dat we veel meer indrukken en informatie te verwerken krijgen in ons dagelijks leven, dan pakweg vijftig jaar geleden. Hoe zorg je dat je overzicht houdt, dat je je tijd goed managet en dat je goed blijft presteren? Onze praktische online cursus “Efficiënt werken doe je zo” kan je hiermee helpen.

26. februari 2019
Tijdens een gesprek tussen twee mensen gebeurt er veel. Niet alleen wisselen deze twee gesprekspartners woorden uit, ook lichamelijk wordt er gecommuniceerd. Dat gaat voor een groot deel onbewust en dat betekent dat je daarmee een deel van het gesprek mist. Zou het niet mooi zijn als je kon leren hoe je deze andere taal kon verstaan?

25. februari 2019
Het belangrijkste is, als je goede voornemens hebt, deze om te zetten naar doelen en om doelen te gaan formuleren. Een doel die je hebt, beschrijft de nieuwe en de gewenste situatie die jij graag wilt bereiken. Op het moment dat je geen doel (en) formuleert dan zul je doelloos rond dwarrelen.

22. februari 2019
Veel mensen onderschatten de lichaamstaal bij het verkopen van producten of diensten. Eigenlijk is het lezen van lichaamstaal en de bewustwording van je eigen lichaamstaal zeer belangrijk omdat je dan al een stap voor bent. Lichaamstaal of Non-verbale communicatie speelt dan ook een belangrijke rol bij het zaken doen. Het begint bij bewustwording van jouw eigen houding van jouw lichaam. Dit is de eerste stap naar een sterkere presentatie van jezelf.

Zelfvertrouwen · 19. februari 2019
Gratis tips meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen · 08. februari 2019
Eigenlijk is iedereen in bepaalde situaties wel eens onzeker over zichzelf, ook de mensen die veel zelfvertrouwen uitstralen kennen momenten van onzekerheid. Eigenlijk is dat vrij normaal. Het wordt anders als iemand zo weinig zelfvertrouwen heeft dat hij geremd wordt in de zijn dagelijkse bezigheden. Hierbij kan gedacht worden aan een continue angst om te falen, het gevoel hebben dat dingen niet (gaan) lukken, een beperkte gevoel van eigenwaarde en terugkerende twijfels lees verder..

Zelfvertrouwen · 02. februari 2019
Ben jij onzeker en heb je weinig zelfvertrouwen en zou je graag een begin willen maken met het opbouwen van meer zelfvertrouwen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om de eerste paar lessen gratis te volgen. Schrijf je vandaag nog in en krijg meteen 10 dagen toegang tot deze online cursus.

04. december 2018
Mensen versturen iedere dag miljarden e-mails. Email is in het bedrijfsleven het meest gebruikte communicatiemiddel. Het is de belangrijkste oorzaak van continue online zijn, van multitasking, van voortdurende lichte stress en zelfs van slaapgebrek (Compernolle, 2014). Er gaat in ons leven heel veel tijd verloren met e-mail, omdat het onze gerichte brein negatief beïnvloed en we steeds worden gedwongen om te schakelen tussen verschillende taken.

Meer weergeven