Tarieven


Counseling / Coachingsgesprek / Training per persoon

 

Counseling / Coachingsgesprek / Training per persoon

  1  gesprek (50 min)    €   90,00 incl. 21% BTW

 

Voor bedrijven is het exclusief 21 % BTW.

 

Uiteraard zijn de pakketten persoonsgebonden en afhankelijk van de problematiek. Daarnaast gelden er tevens andere prijzen voor zelfstandige online cursussen. 

 

E-coaching (per e-mail) & wandelcoaching behoren ook tot de mogelijkheden. Prijzen op aanvraag.

 

De gesprekken vinden plaats in Sint-Oedenrode en in overleg is het mogelijk om bij u thuis te komen. De eventuele reiskosten worden dan wel in rekening gebracht.

Afspraken die  24 uur van te voren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht. Als de afspraak niet tijdig wordt geannuleerd worden de volledige kosten voor het consult in rekening gebracht.

Op dit moment komen de coachingssessies helaas nog niet in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraars.

Wel worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed door WMO, indien sprake is van indicatie. Lees meer over de vergoedingsmogelijkheden in het rubriek vergoeding.

Online Cursussen


Indien je je aanmeld voor een online cursus dan krijg je na betaling direct toegang tot de cursus. De bedragen van de cursussen bedragen tussen de €149,- en de €350,-. Wil je weten welke online cursussen we aanbieden lees dan verder.....

 

Trainingen


De kosten van een training zijn op aanvraag. Voor meer informatie over incompany trainingen of een training op maat, neem dan contact met ons op.