Training Balans Tussen werk en prive


We krijgen het allemaal steeds drukker. Een huis, een gezin, leuke baan, een huisdier, sporten, hobby ’s en vrienden. Soms weten we van gekkigheid niet meer of we nou links of rechtsaf moeten. We worden geleefd! Heb jij dat gevoel ook, dat je geleefd wordt en dat je meer kwaliteit van leven zou willen? Heb je vaak het gevoel meegezogen te worden en weet je niet meer hoe je dit een halt toe moet roepen? Dan wordt het tijd dat je deel gaat nemen aan deze training om jouw leven weer in balans te brengen.

Je voorkomt hiermee dat je uiteindelijk beland in een burn-out, zwaar overspannen word en misschien over een tijdje wel depressief op de bank ligt. Je voelt je nu misschien verdwaalt, opgeslokt door het leven en de waan van alle dag. Je bent (tijdelijk) het contact met jezelf verloren, het gevoel dat je als een robot handelt en misschien ook wel denkt.                             

 

Je beneemt jezelf de mogelijkheid om creatief te zijn, te genieten van het leven, te leren en te groeien. Als je jezelf weer de kans wil geven om weer in contact met jezelf te komen, bewust te gaan leven dan is het goed om stil te staan in het moment en niet meer in beslag genomen te worden door het verleden en de waan van alle dag.

 

Bewust leven zorg voor meer balans in jouw leven

 

Onderwerpen Training  Balans PRIVÉ en Werk


De training sluit goed aan op de praktijk waardoor je het geleerd meteen kan toepassen op de praktijk. In de training krijg je achtergrond informatie aangereikt en door de opdrachten die je gaat maken zul je je meer bewust worden van jezelf. Je zult meer inzicht krijgen en erachter komen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. De doelstelling is om meer balans te in jouw werk en privé te creëren.  De 

 

Een greep uit de onderwerpen die in de training aan bod komen zijn:

  • Lief zijn voor jezelf
  • Welk leven wens je
  • Bewustwording
  • Balans is een Mindset
  • Opruimen en Ordenen
  • Jouw Talent
  • Jouw werkbare leven
  • Jouw privé leven
  • Rust in jouw leven

 

Doelgroep


De training is bedoeld voor iedereen die meer balans wil creëren in zijn of haar leven. Diegene die meer kwaliteit van leven wenst en het werkbare en privé leven goed in elkaar willen laten overvloeien.

Voorkennis


Voor deze training is geen voorkennis nodig

Maatwerk


De training zoals hierboven staat omschreven geeft een goede indicatie van hoe de training eruit zal komen te zien. Toch kan de inhoud iets verschillen per training, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de training worden de leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.

Duur en Investering


De training duurt 1 dag en is te volgen op verschillende plaatsen in Nederland. Cursusmateriaal, drinken en eten zijn inbegrepen bij de prijs.

 

Prijs per dag (excl. btw) € 399,- per persoon

BTW 21%                          € 83,79,-

Totaal                                 € 482,79

 

Online Cursus Balans Werk en Prive


Heb je weinig tijd en wil je toch deelnemen aan de cursus meer Meer Balans tussen Werk en Prive? Dan is het mogelijk om deze online te volgen. Je kunt deze online cursus op je eigen tijd doorlopen en je hebt een half jaar toegang tot deze cursus. Start vandaag nog en schrijf je nu in!