Online Cursus Meer Balans Tussen PRIVÉ en Werk


We krijgen het allemaal steeds drukker en drukker. Een huis, een gezin, leuke baan, een huisdier, sporten, hobby ’s en vrienden. Vaak weten we van gekkigheid niet meer of we nou links of rechtsaf moeten, wat we voelen en wat we nou eigenlijk wel of niet willen.

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je geleefd wordt en dat je meer kwaliteit van leven zou willen? Heb je vaak het gevoel meegezogen te worden en weet je niet meer hoe je dit moet stoppen? 

Cursus meer balans tussen privé en werk

Door in een continue actiemodus te staan beneem je jezelf de mogelijkheid om creatief te zijn, te genieten van het leven, te leren en te groeien. 

Wil je jezelf weer de kans geven om weer in contact met jezelf te komen? Om bewust te gaan leven? Dan is het goed om stil te staan in het moment en niet meer in beslag genomen te worden door de waan van alle dag.

 

" Bewust leven zorg voor meer balans in jouw leven"

 

 

De cursus 'Meer balans tussen privé en werk' geeft je inzicht in jouw eigen gedragspatronen en helpt je deze te doorbreken zodat je leert meer in het moment te leven en activiteiten met meer aandacht en kwaliteit te volbrengen.  


Tijdsbesteding


De cursus meer balans tussen privé en werk heeft een tijdsbesteding van 3-5 weken. Per week ben je een paar uur bezig met de online cursus op jouw eigen tempo. Je kunt zelfstandig de lessen doorlopen. Indien je even geen tijd hebt dan is dat geen probleem en kun je langer over de cursus doen. Je hebt een half jaar toegang tot deze cursus, ook wanneer je de cursus hebt afgerond kun je altijd inloggen in het e-learning systeem.


Opbouw van de Lessen


De cursus bestaat uit 5 blokken en elk blok bevat lessen die opdrachten en oefeningen bevatten. De cursus is zeer praktisch ingericht en sluit goed aan op de praktijk. Je zult uiteindelijk veel meer inzicht krijgen in jezelf en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. 

 

Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Lief zijn voor jezelf
  • Welk leven wens je
  • Bewustwording
  • Balans is een Mindset
  • Opruimen en Ordenen
  • Jouw werkbare leven
  • Rust in jouw leven

 


voordelenInvestering


De investering in jezelf bedraagt 89,-. Je doet deze cursus zelfstandig zonder begeleiding. 

Je krijgt na betaling, een half jaar toegang tot de cursus.